Asarcık Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0362 791 3603
WEB https://asarcikmtal.meb.k12.tr
Adres : Atatürk Mah. Kemal Akkaya Cad. No.34 Asarcık/SAMSUN
VİZYON : Aklın ve bilimin ışığında, teknolojik gelişmeleri takip eden ve teknolojiyi kullanabilen bireyler yetiştirerek, çevrede “ÖNCÜLÜK” yapan bir kurum olmak.
MİSYON : Bilgili, kendine yetebilen, iş, meslek ve toplum yaşamında uygarlığın gerektirdiği nitelikte değişime ve gelişime açık, aydın bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :  Atatürkçü düşünce sistemini davranış haline getiren gençler yetiştiririz.  İnsan ve ülke sevgisi temel değerimizdir.  Sevgi, saygı, değer verme ve demokrasi kurum kültürümüzdür.  Bütün öğrencilerimiz öğrenebilir, üretebilir ve başarıya ulaşabilir.  Öğrencilerimiz isteklerine, yeteneklerine göre değerlendirilir ve yönlendirilir.  Sürekli gelişimin ve teknolojiyi takip etmenin bilincindeyiz.  Herkes sorumluluklarını üstlenebilir.  Öğrenciler+Okul yönetimi+Okul personeli+Veliler=BAŞARI

Öğretim Şekli :Tam Gün Tam Yıl
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : İlçeye ulaşım minibüslerle sağlanmakta olup, ayrıca okulumuz öğretmenlerinin Samsun merkezinden ve merkez ilçelerinden servis araçları bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Asarcık ilçe merkezinde Atatürk mahallesinde yer almakta olup, ilçede sınavsız öğrenci alan tek lise konumundadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Samsun Merkeze Kavak ilçesi üzerinden 70 km, Canik ilçesi üzerinden 44 km dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :